Žuvų masalų gamybos įranga » Kulikų formavimo ritinėliai

Long Boilieroller - Roller do kulek proteinowych
Proteininių kamuoliukų ritinėlis

Jaxon Boilie Roller

Mamut Boilieroller - Roller do Kulek Proteinowych
Didelis proteininių kamuoliukų valcavimo įtaisas

Jaxon Boilie Roller - Didelis

BoilieRoller Gear Motor 24V Multispeed
Variklis BoilieRoller įrenginiams

BoilieRoller Cutting Unit 24V - Elektrinis atjungiklis
Elektrinis tešlos pjaustyklas

BoilieRoller Roller - Rankinis
Proteinių kamuoliukų gamybos mašina

BoilieRoller Roller With Gear Motor
Proteinių kamuoliukų gamybos mašina su elektriniu varikliu

BoilieRoller Roller With Dough Gun
Kulėlių gamybos mašina komplekte su pneumatinio pistoleto

BoilieRoller Roller With Cutter
Mašina gaminių gamybai, komplektuota su elektriniu pjaustykle

BoilieRoller Smart Set
Proteinių kamuoliukų gamybos rinkinys

BoilieRoller Automated Boilie Roller Set
Proteinių kamuoliukų gamybos rinkinys

BoilieRoller Roller Maxi Set
Baltymo rutuliukų gamybos rinkinys
Volai yra būtinas įrankis kiekvieno karpininko, paties gaminančio proteinines kūgliukas. Naudodamiesi volu, galime gauti tobulai apvalias proteinines kūgliukas, kurių forma yra būtina masaluojant iš kranto naudojant masalų švirkštą ir bendrai laikoma pagrindine šios masalų formomis. Volai yra įvairių skersmenų, kad galėtume gauti tiek mažas 10mm kūgliukas pavasarį žvejojimui, tiek 30mm kūgliukas dideliems, giliems vandens telkiniams.
Proteininių kūglių volų tipai
Kūglių formavimo rankiniai volai rinkoje dažniausiai pasitaiko kaip rankiniai ar mechanizuoti (elektriniai).
Rankinis volas sudarytas iš dviejų atskirų dalių, kurios abejos turi išėmimus to paties skersmens. Uždedant ant vieno iš dalių teisingo skersmens tešlos volelį, pridedame ir spaudžiame antrą dalį, o tada atliekame volimo judesius - taip gauname apvalias kūgliukas.
Elektrinis proteininių kūglių volas dažniausiai turi mechanizmą su dviem priešingomis kryptimis sukamais volais, kurie yra varomi elektrinio variklio. Elektrinė versija dažniausiai naudojama karpininkų, per metus pagaminančių didelius kiekius proteininių kūglių.