Miltai
Miltai yra birus, dažniausiai smulkiai sumalti produktai, gaunami iš gyvūnų ar augalų. Miltai yra produktas, kurio pagrindu dažniausiai gaminami taip populiarūs proteino kamuoliukai.
Miltų rūšys ir jų panaudojimas
Pagrindinis miltų skirstymas yra į gyvūninės kilmės ir augalinės kilmės miltus. Pirmųjų grupei priskiriami tarp jų populiariausi žuvų miltai, bet taip pat miltai iš įvairių vėžiagyvių ir moliuskų.
Augaliniai miltai tai tarp kitko miltai gaminami iš sojos, kukurūzų ar kitų grūdų.
Kitas svarbus miltų tipas, naudojamas komponuojant proteino kamuoliukus, yra pieno kilmės miltai, dėl jų didelio baltymų kiekio, kuris yra būtinas karpiams tinkamam funkcionavimui.
Miltai, be kamuoliukų gamybos, yra puikus papildas įvairioms sypkioms masalų mišiniams, taip pat mišiniams, kurie yra kuriami naudojant tirpius PVA medžiagas.
Rekomenduojame patikrinti taip pat kamuoliukų dažus, kuriuos galite rasti mūsų parduotuvėje.