Carp Old School Soya Oil - Sweet Milk
Saldinto pieno aromato sojų aliejus / Carp Old School



Producent: Carp Old School | |
Pristatymas nuo: 5.18 EUR | |
Rekomenduokite šį produktą savo draugams: | Prisijunk ir kreipkis » |
Carp Old School Soya Oil -sweet milk
Carp Old School Soya Oil - Sweet Milk yra ypač veiksmingas sojų aliejaus pagrindu pagamintas užpilas, praturtintas intensyviu saldaus pieno aromatu. Jis pasižymi tiršta, aliejinga konsistencija ir dideliu baltymų kiekiu, todėl yra puikus bet kokios jauko ir masalo papildymas.
Sojų aliejaus naudojimas užtikrina, kad masalai ir jaukai palaipsniui atpalaiduoja savo viliojančias savybes, neišsiplaudami per greitai. Dėl to žuvys ilgą laiką traukia į jaukinimo vietą, kas žymiai padidina žvejybos efektyvumą. Šis produktas puikiai tinka užpilti proteininius rutuliukus, granules ir grūdus, stiprinant jų poveikį vandenyje.
Tai idealus pasirinkimas karpininkams, siekiantiems ilgalaikio, efektyvaus jauko, kuris ilgiau išlaikytų žuvis žūklavietėje. Tereikia užpilti savo mėgstamą jauką šiuo aromatingu aliejumi, kad būtų užtikrintas greitas kibimas.
Produkto specifikacija:
- Aromatas Sweet Milk – saldus, pieniškas kvapas veiksmingai pritraukiantis žuvis
- Sojų aliejaus bazė – užtikrina ilgalaikį aromatų atpalaidavimą
- Aukšto baltymų kiekio formulė – turtinga sudėtis geresniam žuvų maitinimui
- Tiršta, aliejinga konsistencija – puikus absorbcija per masalus ir jaukus
- Idealus užpilti rutuliukus, granules ir grūdus – universalus panaudojimas
- Užtikrina ilgalaikį viliojantį veikimą – efektyvumas bet kuriame žūklavietėje
Pakuotė: 1L
Internetinės parduotuvės valdytojas pasilieka teisę laikinai neturėti siūlomų prekių reikiamojo Kliento pageidaujamame kiekyje, spalvų gamoje ar dydyje.
Nėra atsiliepimų apie šį produktą.
paklausti apie Carp Old School Soya Oil - Sweet Milk
Įveskite savo el. pašto adresą, ir mes jus informuosime apie bet kokius pokyčius, susijusius su produkto kaina, prieinamumu ir aprašymu. Taip pat informuosime jus apie produkto akcijas ar išdėstymą aukcione.